fbpx

Makal Blanco 2019, Tempranillo Blanco, Rioja, Spanien

DKK89,00

Makal Blanco fra Rioja er, med sin strålende strågule farve og friske syrlighed, perfekt en sommerdag på terrassen.

Vinen er 100% Tempranillo Blanco

Frisk og intens i næsen, med noter af stenfrugter (nektarin og ferskner) kombineret med citrus aromaer (citron og grapefrugt). En meget let balsamisk baggrund med et strøg, der kan føre tankerne hen imod let basilikum.

Frisk i smagen med en høj syre og noter af samme stenfrugter som i næsen. Dette giver vinen en meget behagelig syrlig og let sød sensation, og en lang eftersmag som slutter af med en elegant og let bitterhed på tungen.

Anbefalinger: Vinen står rigtig godt som aperitif, og kan også parres perfekt med bagt fisk, skaldyr, salater, risretter og pasta.

Serveres mellem 10-12°C

(kan bestilles som restordre)

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste
Varenummer (SKU): ES100141619 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Kommune: Aldeanueva de Ebro, Rioja

Oprindelsesbetegnelse: DOC

Drue(r): 100% Tempranillo Blanco

Årgang: 2019

Vinhus: Bodegas D. Mateos

Alkohol: 12.5%

Fremstillingsproces: Efter druernes afstilkning bliver druerne presset forsigtigt for at udvinde mosten. Herefter bliver mosten klaret, før den bliver lagt til fermentering i ståltanke ved 17°C. Vinen filtreres og klares endnu en gang, og bliver så flasket og distribueret.

Vinprofil: Makal Blanco er i glasset strågul med et let grønligt skær. Frisk og intens i næsen, med noter af stenfrugter (nektarin og ferskner) kombineret med citrus aromaer (citron og grapefrugt). En meget let balsamisk baggrund med et strøg, der kan føre tankerne hen imod let basilikum.

Smagsnoter: Frisk i smagen med en høj syre og noter af samme stenfrugter som i næsen. Dette giver vinen en meget behagelig syrlig og let sød sensation, og en lang eftersmag som slutter af med en elegant og let bitterhed på tungen.

Anbefalinger: Vinen står rigtig godt som aperitif, og kan også parres perfekt med bagt fisk, skaldyr, salater, risretter og pasta.

Yderligere information

Color

Black, Blue, Grey, White

Size

Medium, Small

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Makal Blanco 2019, Tempranillo Blanco, Rioja, Spanien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *