fbpx

L’ om 2016, Grenache, Carignan, DO Montsant, Masroig, Spanien

DKK135,00

Cellar Masroig, Grundlagt 1917, er én af de mest prisvindende leverandører i Montsant og har leveret druer til vin i over 100 år

L’om, som vin, er en homage til det elmetræ der har været et kendt landemærke og symbol for producenten, Cellar Masroig.

Etiketten på vinen ser derfor også ud som den gør, den er nemlig designet efter elmetræets blade, med forskudte bladribber.

Elmetræet på vinmarken har været et mødested og er historisk præget, hvor mange samtaler og gode stunder har været delt. Det elmetræ ER vinmarken, og er derfor blevet flasket til denne vin.

(kan bestilles som restordre)

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Nordspanien, DO Montsant, Masroig, Catalonien,

Vingård/korporativ: Grundlagt i 1917. Celler Masroig har som kun få, overlevet vinpesten i slutningen af 1800-tallet og bevaret sin essens, samt karakter i mere end 100 år, og er én af de største vingårde i Montsant. Druerne er udvalgt fra de bedste og ældste stokke

Drue(r): Grenache og Carignan

Årgang: 2016

Alkohol: 14,5%

Fremstillingsproces: Druemosten er fermenteret i ståltanke under kontrolleret temperatur ved hjælp af kølesystem, og siden lagt til aldring i 12 mdr. på franske egetræsfade. Til sidst tappet på flaske og distribueret.

Lagring: 12 mdr. på franske egetræsfade.

Vinprofil: En mørk dyb kirsebærfarve præger L’om i glasset. I næsen får man herlige modne frugter, lette ristede noter og en behagelig duft af krydderier fra vinens lagring i egetønder.

Smagsnoter: I munden har L’om en kraftig og intens smag, en balanceret syre og tannin. Der er masser af mørk frugt på paletten og en lang eftersmag som sikrer L’om, som en favorit.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “L’ om 2016, Grenache, Carignan, DO Montsant, Masroig, Spanien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *