Ingen produkter i kurven
El Creuer Brut Nature 2016, Cava Vendrell Olivella, 100% Økologisk/Biodynamisk, Macabeu, Xarel-lo, Penedès, Spanien
DKK232,00
En skøn økologisk/biodynamisk svag gul, ren og skinnende Cava, kendetegnet af friskhed og små perlende bobler. Boblerne er konstante, helt naturlige og vedvarende. Boblerne skaber en storslået mundfølelse og en stabil eftersmag, som afrunder nydelsen perfekt
Lagret minimum 40 måneder på flaske – Grand Reserva og Biodynamisk
Cavaens unikke struktur gør den ideel til hele menuer lige fra velkomstdrink, forret og videre ind i hovedretten. Nydes gerne til semi-aldrende oste, alt godt fra havet og endda mere komplekse retter med lyst kød og fisk
Vingården Vendrell Olivella har eksisteret siden 1724
Beskrivelse
Kommune: Penedès
Type: Brut Nature – ikke tilsat sukker. Mindre end 3g/l naturligt sukker
Drue(r): 40% Macabeu, 60% Xarel-lo
Årgang: 2015 – flasket marts 2016
Vingård: Vendrell Olivella
Økologisk/Biodynamisk
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Alkohol: 11,5%
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Lagring: Minimum 40 måneder på flaske (Grand Reserva)
Vinprofil: Elegant, balanceret og vedvarende smag
Fremtoning: Svag gul, ren og skinnende med de fineste små perlende bobler, der gradvist former en hvirvelfontæne af liv i glasset
Næse: Intens og kompleks takket være forskellige aromaer såsom hvide frugter, pærer, citrus og aromatisk laurbær
Gane: Helt unik. Cava El Creuer omfavner den mineralitet og citrus, som findes i vinområdet Mas Gomá. Cremet, behagelig og rund eftersmag. Et struktureret produkt med finesse og elegance
Servering: Cavaens unikke struktur gør den ideel til hele menuer lige fra velkomstdrink, forret og videre ind i hovedretten. Nydes gerne til semi-aldrende oste, alt godt fra havet og endda mere komplekse retter med lyst kød og fisk
Serveres omkring 10-12°C
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.