Ingen produkter i kurven
La Volta Brut Nature 2017, Cava Vendrell Olivella, 100% Økologisk/Organisk dyrket, Macabeu, Xarel-lo, Penedès, Spanien
DKK208,00
En skøn økologisk dyrket Cava, hvor friskhed og en hvirvelfontæne af boblende fine perler skaber en storslået mundfølelse og en stor og behagelig eftersmag, der afrunder nydelsen perfekt
La Volta er skinnende og lys gul i farven
Lagret 24 måneder på flaske
Et gastronomisk produkt, der er ideelt til hovedretter såsom laks, fisk, paella eller lyst kød, stegt kylling og gris
Vingården Vendrell Olivella har eksisteret siden 1724
(kan bestilles som restordre)
Beskrivelse
Kommune: Penedès
Type: Brut Nature, ikke tilsat sukker. Mindre end 3g/l naturligt sukker
Drue(r): 30% Macabeu, 55% Xarel-lo, 15% Parellada
Årgang: Høstet 2016 – flasket i 2017
Vingård: Vendrell Olivella
Økologisk dyrket
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Alkohol: 11,5%
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Lagring: 30 måneder på flaske i traditionelle Cava kældre
Vinprofil: Elegant, balanceret og vedvarende smag
Fremtoning: Ren og skinnende, svag gul med de fineste små perlende bobler, som er vedvarende og giver en livlig og legende fornemmelse i glasset
Næse: Enorm kompleksitet takket være de aldrende aromaer, der flyder smukt sammen med grønne frugtaromaer
Gane: Delikate naturlige bobler, som smelter nænsomt i munden. Effekten af aldringen giver en smag af ristet brød og nødder som blender sammen med mere friske noter til en stor og langvarig eftersmag.
Denne økologisk dyrket Cava er fin, kompleks og vedholdende
Servering: Et gastronomisk produkt, der er ideel til hovedretter såsom laks, fisk, paella eller lyst kød, stegt kylling og gris.
Serveres fra 10 til 12°C
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.