fbpx

La Volta Brut Nature 2017, Cava Vendrell Olivella, Macabeu, Xarel-lo, Penedès, Spanien

DKK208,00

En skøn økologisk dyrket Cava, hvor friskhed og en hvirvelfontæne af boblende fine perler skaber en storslået mundfølelse og en stor og behagelig eftersmag, der afrunder nydelsen perfekt

La Volta er skinnende og lys gul i farven

Lagret 24 måneder på flaske

Et gastronomisk produkt, der er ideelt til hovedretter såsom laks, fisk, paella eller lyst kød, stegt kylling og gris

Vingården Vendrell Olivella har eksisteret siden 1724

(kan bestilles som restordre)

Tilføj til ønskeliste
Tilføj til ønskeliste

Beskrivelse

Kommune: Penedès

Type: Brut Nature, ikke tilsat sukker. Mindre end 3g/l naturligt sukker

Drue(r): 30% Macabeu, 55% Xarel-lo, 15% Parellada

Årgang: Høstet 2016 – flasket i 2017

Vingård: Vendrell Olivella

Ønolog: Joan Manel Vendrell

Alkohol: 11,5%

Fremstillingsproces: Traditionel metode

Lagring: 30 måneder på flaske i traditionelle Cava kældre

Vinprofil: Elegant, balanceret og vedvarende smag

Fremtoning: Ren og skinnende, svag gul med de fineste små perlende bobler, som er vedvarende og giver en livlig og legende fornemmelse i glasset

Næse: Enorm kompleksitet takket være de aldrende aromaer, der flyder smukt sammen med grønne frugtaromaer

Gane: Delikate naturlige bobler, som smelter nænsomt i munden. Effekten af aldringen giver en smag af ristet brød og nødder som blender sammen med mere friske noter til en stor og langvarig eftersmag.

Denne økologisk dyrket Cava er fin, kompleks og vedholdende

Servering: Et gastronomisk produkt, der er ideel til hovedretter såsom laks, fisk, paella eller lyst kød, stegt kylling og gris.

Serveres fra 10 til 12°C

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “La Volta Brut Nature 2017, Cava Vendrell Olivella, Macabeu, Xarel-lo, Penedès, Spanien”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *