Ingen produkter i kurven
L’absis Brut 2016, Cava Vendrell Olivella, 100% Økologisk, Biodynamisk, Grand Reserva, Macabeu, Xarel-lo, Penedès, Spanien
DKK208,00
En skøn økologisk/biodynamisk Cava kendetegnet af friskhed og hvirvlende boblende perler. Boblerne er konstante, helt naturlige samt vedvarende, og skaber en storslået mund, samt en stabil eftersmag, der afrunder nydelsen perfekt
Lagret minimum 40 måneder på flaske – Grand Reserva og Biodynamisk
Ideal til forretter, desserter og aperitif. Denne Cava har en mineralsk og cremet tekstur, der gør den unik til en følgesvend til alle slags forretter f.eks oste, fisk og skaldyr eller røget laks
Vingården Vendrell Olivella har eksisteret siden 1724
(kan bestilles som restordre)
Beskrivelse
Kommune: Penedès
Type: Brut, cirka 7g/l sukker
Drue(r): 40% Macabeu, 60% Xarel-lo
Årgang: 2015 – flasket i marts 2016
Vingård: Vendrell Olivella
Økologisk – Biodynamisk
Ønolog: Joan Manel Vendrell
Alkohol: 11,5%
Fremstillingsproces: Traditionel metode
Lagring: Minimum 40 måneder i flaske (Grand Reserva)
Vinprofil: Elegant, balanceret og vedvarende smag
Fremtoning: Svag gul med gyldne refleksioner og de fineste små perlende bobler, som gradvist former en hvirvelfontæne af liv i glasset
Næse: Yderst intens, ren og forfinet. En antydning af citrus og hvide frugtaromaer, der forbliver integreret med yderligere aroma fra aldringsprocessen såsom ristede nødder
Gane: Kompleks med volumen og finesse. En vel-integreret kulsyre, der giver smukke små bobler. De frugtrige og cremede antydninger kommer af aldringen
Denne Cava har krop, vedholdenhed, elegance og især balance
Servering: Ideal til forretter, desserter og aperitif. Denne Cava har en mineralsk og cremet tekstur, der gør den unik og en følgesvend til alle slags forretter såsom oste, fisk og skaldyr, eller røget laks
Serveres omkring 10°C
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.